torsdag 3 juli 2014

Vårt hobbyrum/min syhörna

När vi flyttade till hus för två år sedan kunde jag äntligen glädjas åt att vi nu hade plats för ett hobbyrum. Detta rum har blivit hela familjens "extrarum" där min man har plats för sina datorer, jag har min alldeles egna syhörna samt ett klippbord och när vi har gäster fungerar det alldeles utmärkt som ett gästrum med en stor dagbädd. Dottern bär ibland in sitt lilla bord där hon sitter och pysslar bredvid oss eller så ser hon sina favoritbarnprogram på en av datorerna. Här sitter jag och min man ofta på kvällarna när dottern har gått och lagt sig och det är roligt att vi kan ha rummet gemensamt men ändå med egna intressen som mål för kvällen.2 kommentarer:

 1. Vad fint ni har det i hobbyrummet! :-)
  Är sugen på ett sådant klippbord som du har. Jag har ett höj och sänkbart bort från ikea idag men då finns det ju ingen förvaring under så som du har.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :-), vårt absoluta favoritrum! Åh vad bra med ett höj och sänkbart! Förstår dock din tanke kring förvaringen, den är guld värd. Innan förvarade jag allt i min garderob och då blev man inte lika inspirerad som nu när man hela tiden kan se tygerna. Tycker absolut du ska tänka över det här med förvaringen! Kram :-)

   Radera